Bestelling en bezorging

Bestelling en bezorging

Interesse in een bepaald item? We maken met plezier een offerte voor je op. Bel of mail ons: +32 9 349 41 40 of webshop@xenia.be.

Om jouw bestelling te plaatsen, stuur je een mailtje naar jouw contactpersoon of naar orders@xenia.be. We bezorgen je dan een digitale drukproef ter controle. Van zodra je jouw goedkeuring hebt gegeven, zetten wij het productieproces in gang. Vanaf dan zijn er geen wijzigingen of annulaties meer mogelijk.

De gemiddelde levertermijn bij gepersonaliseerde items is twee tot drie weken na goedkeuring van de digitale drukproef. Die termijn kan variëren naargelang de berschikbare voorraad, het leveradres, de soort bedrukking en het volume van het order. Je kan er eventueel ook voor kiezen om de bestelling bij ons te laten leveren en die zelf op te halen.

Is je order heel dringend? Dan kunnen wij bij onze leveranciers steeds nagaan of een verzending met express (mits meerkost) mogelijk is.

Orders met een waarde van €750 worden gratis geleverd op één adres in België. Uiteraard zijn deelleveringen ook mogelijk, vraag ons hiervoor gerust naar de opties. 

 

Vragen of meer info? Aarzel niet ons te contacteren!